Aug 2016 updated: pass4sure 400-051

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Free 400-051 Download

Exambible mock 400-051 audit is compiled by the great experts who are usually professional inside scientific studies. Cisco 400-051 Questions and answers along with outlined in the quick mode which means you could possibly understand these the right way. Cisco 400-051 dumps along with earlier examinations assist you to set for your authentic audit inquiries. Just about every useful resource you can find at Exambible has long been made by hand by way of we involving just practising This Individuals. You can be certain that the Exambible Get a hold of 400-051, 400-051 Queen including a, 400-051, along with 400-051 mind dumps are definitely the top quality, along with tailored to make the educational go through the most suitable choice you possibly can make inside getting ready for a persons Accreditation.

2016 Aug 400-051:

Q81. You have implemented 5-digit forced authorization codes to all international route patterns on Cisco Unified Communications Manager. Your users report that after entering the FAC codes, they must wait for more than 10 seconds before the call is routed. 

Which procedure eliminates the wait time? 

A. Check and eliminate any existing route patterns that overlap with the international route pattern. 

B. Go to the Cisco Unified Communications Manager Service Parameters and reduce the T-304 number to 5000 milliseconds. 

C. Request your long distance telephone service provider to reduce the call setup time to 5 seconds. 

D. Configure a # (hash) sign to the end of the forced authorization codes to signal the end of dialing. 

E. Educate the users to press # (hash) after entering the forced authorization codes. 

Answer: E 


Q82. Which statement describes the supported integration method when Cisco Unity Connection and Cisco Unified Communications Manager are installed on the same server as Cisco Unified Communications Manager Business Edition? 

A. Only SCCP integration is supported. 

B. Only SIP integration is supported. 

C. Both SCCP or SIP integration are supported, but you must choose one or the other. 

D. Q-Sig integration is supported through a voice-enabled Cisco ISR router. 

E. Circuit-switched integration is supported through PIMG. 

Answer: A 


Q83. Refer to the exhibit. 


The exhibit shows the Cisco IOS CLI output of debug ip dhcp packet, which was captured on a router that is located at a branch office where a single IP phone is located. There is a standalone Cisco Unified Communications Manager server at the central site, which also provides DHCP services to the IP phone at the branch office. You are troubleshooting a problem where the IP phone received an IP address in the correct subnet and with a correct subnet mask from the DHCP server, but never completed registration with Cisco Unified CM. Assuming the IP phone is correctly defined on Unified CM, which two statements the network components are true? (Choose two.) 

A. The MAC address of the IP phone is 01ec44761e3e7d. 

B. The IP address of the DHCP server is 10.101.15.1. 

C. The MAC address of the VLAN 101 interface is 01ec44761e3e7d. 

D. IThe MAC address of the IP phone is ec44761e3e7d. 

E. There is no IP connectivity between the VLAN 101 interface of the branch router and the ip-helper address that is configured on this interface. 

F. Based on the information provided, we cannot conclude if there is IP connectivity between the IP phone and Cisco Unified CM. 

Answer: DF 


Q84. Which two security services are provided by the Phone Proxy function on a Cisco ASA appliance? (Choose two.) 

A. It provides interworking to ensure that external IP phone traffic is encrypted, as long as the Cisco Unified Communications Manager cluster runs in secure mode. 

B. It only applies to encrypted voice calls where both parties utilize encryption. 

C. It manipulates the call signaling to ensure that all media is routed via the adaptive security appliance. 

D. It supports encrypted TFTP operation of IP phone configuration files. 

E. It intercepts and authenticates soft clients before they reach Cisco Unified Communications Manager clusters. 

F. It requires a remote routing device with an IPsec VPN tunnel. 

Answer: CE 


Q85. How are DTMF digits transported in RFC 2833? 

A. In the RTP stream with the named telephone events payload format. 

B. In the RTP stream with the regular audio payload format. 

C. In SIP NOTIFY messages. 

D. In SIP INFO messages. 

E. In SIP SUBSCRIBE messages. 

Answer: A 


400-051  exams

Up to the minute 400-051 cisco:

Q86. Refer to the exhibit. 


IP phone 1 has MAC address of 1111.1111.1111, and IP phone 2 has MAC address of 2222.2222.2222. The first two incoming calls rang both phones and were answered by IP phone 2. 

Which option describes what will happen to the third incoming call? 

A. Both phones ring, but only IP phone 1 can answer the call. 

B. Both phones ring and either phone can answer the call. 

C. Only IP phone 1 rings and can answer the call. 

D. Neither phone rings and the call is forwarded to 2100. 

E. Neither phone rings and the call is forwarded to 2200. 

Answer: C 


Q87. Refer to the exhibit. 


How many calls, inbound and outbound combined, are supported on the IP phone? 

A. 1 

B. 2 

C. 8 

D. 12 

E. 50 

Answer: E 


Q88. Which statement about high availability for XMPP federation in Cisco IM and Presence is true? 

A. A maximum of two Cisco IM and Presence nodes can be enabled for XMPP federation. 

B. Cisco IM and Presence load balances outbound requests across all nodes that are enabled for XMPP federation. 

C. Cisco IM and Presence load balances outbound requests across both nodes that are enabled for XMPP federation in a subcluster. 

D. The XMPP federation-enabled nodes should have different priorities and weights on the published DNS SRV for proper inbound request node selection. 

E. A single DNS SRV record that resolves to an XMPP federation-enabled node must be published on a public DNS server for inbound request routing. 

Answer: B 


Q89. Which four attributes are needed to determine the time to complete a TFTP file transfer process? (Choose four.) 

A. file size 

B. file type 

C. network interface type 

D. round-trip time 

E. packet loss percentage 

F. response timeout 

G. network throughput 

Answer: ADEF 


Q90. Refer to the exhibit. 


This output was captured on a Cisco IOS gateway shortly after it became the active Cisco Unified Border Element in a box-to-box redundancy failover. 

How many calls are native to this Cisco Unified Border Element? 

A. 9 

B. 12 

C. 19 

D. 31 

E. 40 

Answer: D 



see more 400-051 dumps

More 400-051 Certification Sample Questions and Answers: http://www.dumpsfinder.com/dumps/400-051