[Renew] comptia 220-801 exam answers

220-801 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Free 220-801 Download

Exambible mature CompTIA lecturers and experts can easily say yes to that Exambible CompTIA 220-801 exam questions are usually nearly correct. The particular move fee of CompTIA A+ Certification Exam was nearly 95 percent. Above s, we might show how the 220-801 research materials produced useful research for CompTIA candidates. Our own 220-801 pdf well worth the examinees sparing without trying to review. It is possible to guess your shoe you will have a good outcome from the Exambible CompTIA A+ Certification Exam practice tests.

2016 Jul a+ study guide pdf 220-801:

Q91. - (Topic 1) 

A technician is going to install a gigabit Ethernet adapter into a laptop for a customer. Which of the following technologies is MOST likely being used in this installation? 

A. Express card 54 

B. USB 2.0 

C. PCIe 

D. Port replicator 

Answer: A 


Q92. - (Topic 4) 

Joe wants to purchase a computer for use in his family’s home theater and asks for advice. Which of the following should be the FIRST priority in Joe’s new computer? 

A. Maximum RAM and CPU cores 

B. High-end cooling and very powerful fans 

C. High wattage power supply and large case 

D. Surround sound audio and HDMI output 

Answer: D 


Q93. - (Topic 5) 

Which of the following would BEST protect equipment from power spikes? 

A. Anti-static mat 

B. HVAC system 

C. Surge suppressor 

D. Power strip 

Answer: C 

Explanation: 

http://electronics.howstuffworks.com/everyday-tech/surge-protector.htm 


Q94. - (Topic 1) 

Which of the following memory features allows for the protection against random inconsistencies in the transfer of the data? 

A. Low latency 

B. Dual channel 

C. ECC 

D. Single channel 

Answer: C 


Q95. - (Topic 6) 

A user has forgotten their BIOS password on their computer. Which of the following would a technician use to allow the user access to their PC? 

A. Remove the BIOS chip on the PC 

B. Re-flash the BIOS 

C. Run password cracking software on the user's PC 

D. Set the password clear jumper on the motherboard 

Answer: D 


220-801  exam topics

Latest comptia 220-801 test:

Q96. - (Topic 4) 

A technician receives a maintenance kit in the mail for a printer. The maintenance kit contains a fuser, a pickup roller, and four paper rollers. Into which of the following types of printers should this maintenance kit be installed? 

A. Impact 

B. Laser 

C. Thermal 

D. Inkjet 

Answer: B 


Q97. - (Topic 6) 

Which of the following would benefit MOST from the use of dual monitors? 

A. Gaming PC 

B. Home theater PC 

C. A/V editing station 

D. Thin client 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.overclock.net/t/1129146/dual-monitors-for-photo-editing 


Q98. - (Topic 3) 

A technician is preparing to perform a processor upgrade on a critical company server. Which of the following precautions should be taken FIRST before performing such work on a system? (Select TWO). 

A. Discharge all capacitors inside the PSU 

B. Remove all jewelry 

C. Ensure the PSU is plugged into a grounded electrical socket 

D. Ensure humidity levels within the room are lowered 

E. Put on an anti-static wrist strap 

Answer: B,E 


Q99. - (Topic 7) 

Which of the following is a benefit of using ECC memory? 

A. Corrects memory errors 

B. Allows 64-bit operating systems 

C. Prevents disk errors 

D. Uses lower voltage 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/E/ECC_memory.html 


Q100. - (Topic 3) 

Upon entering a computer room, a technician is shocked by a static electricity discharge when touching one of the computers. Which of the following environmental controls should be adjusted so that technicians will not be shocked in the future? 

A. The temperature must be increased. 

B. The humidity level must be decreased. 

C. The temperature must be decreased. 

D. The humidity level must be increased. 

Answer: D 



see more 220-801 dumps

More 220-801 Certification Sample Questions and Answers: http://www.dumpsfinder.com/dumps/220-801