250-315 preparation labs(11 to 20) for IT examinee: Jul 2016 Edition

250-315 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Free 250-315 Download

Act now and download your Symantec 250-315 test today! Do not waste time for the worthless Symantec 250-315 tutorials. Download Leading Symantec Administration of Symantec Endpoint Protection 12.1 exam with real questions and answers and begin to learn Symantec 250-315 with a classic professional.

2016 Jul 250-315 sample question

Q11. Which policy should an administrator modify to enable Virtual Image Exception (VIE) functionality? 

A. Host Integrity Policy 

B. Virus and Spyware Protection Policy 

C. Exceptions Policy 

D. Application and Device Control Policy 

Answer: B 

Q12. Where in the Symantec Endpoint Protection (SEP) management console will a SEP administrator find the option to allow all users to enable and disable the client firewall? 

A. Client User Interface Control Settings 

B. Overview in Firewall Policy 

C. Settings in Intrusion Prevention Policy 

D. System Lockdown in Group Policy 

Answer: A 

Q13. Which action must a Symantec Endpoint Protection administrator take before creating custom Intrusion Prevention signatures? 

A. change the custom signature order 

B. create a Custom Intrusion Prevention Signature library 

C. define signature variables 

D. enable signature logging 

Answer: B 

Q14. An administrator needs to increase the access speed for client files that are stored on a file server. 

Which configuration should the administrator review to address the read speed from the server? 

A. Enable Network Cache in the client's Virus and Spyware Protection policy 

B. Add the applicable server to a trusted host group 

C. Create a Firewall allow rule for the server's IP address 

D. Enable download randomization in the client group's communication settings 

Answer: A 

Q15. Which two considerations must an administrator make when enabling Application Learning in an environment? (Select two.) 

A. Application Learning can generate increased false positives. 

B. Application Learning should be deployed on a small group of systems in the enterprise. 

C. Application Learning can generate significant CPU or memory use on a Symantec Endpoint Protection Manager. 

D. Application Learning requires a file fingerprint list to be created in advance. 

E. Application Learning is dependent on Insight. 

Answer: B,C 


Improve 250-315 study guide:

Q16. Users report abnormal behavior on systems where Symantec Endpoint Protection is installed. 

Which tool can an administrator run on the problematic systems to identify the likely cause of the abnormal behavior? 

A. smc.exe -stop 

B. SymHelp.exe 

C. PowerShell.exe 

D. CleanWipe.exe

Answer: B

Q17. What is an appropriate use of a file fingerprint list? 

A. allow unknown files to be downloaded with Insight 

B. prevent programs from running 

C. prevent AntiVirus from scanning a file 

D. allow files to bypass Intrusion Prevention detection 

Answer: B 

Q18. A managed service provider (MSP) is managing Symantec Endpoint Protection for a number of independent companies. Each company has administrators who will log in from time to time to add new clients. Administrators must be prevented from seeing the existence of other companies in the console. What should an administrator create for each independent company? 

A. Domain 

B. Location 

C. Group 

D. Site 

Answer: A 

Q19. A financial company enforces a security policy that prevents banking system workstations from connecting to the Internet.

Which Symantec Endpoint Protection technology is ineffective on this company's workstations? 

A. Insight 

B. Intrusion Prevention 

C. Network Threat Protection 

D. Browser Intrusion Prevention 

Answer: A 

Q20. Which setting can an administrator configure in the LiveUpdate Policy?

A. specific content revision to download from a Group Update Provider (GUP)

B. specific content policies to download

C. Linux Settings

D. frequency to download content 

Answer: D 

see more 250-315 dumps

More 250-315 Certification Sample Questions and Answers: http://www.dumpsfinder.com/dumps/250-315