Leading 300-360: Exambible real training tools from 1 to 10

300-360 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Free 300-360 Download

Proper study guides for Update Cisco Designing Cisco Wireless Enterprise Networks certified begins with Cisco 300-360 preparation products which designed to deliver the Highest Quality 300-360 questions by making you pass the 300-360 test at your first time. Try the free 300-360 demo right now.

2017 Feb 300-360 exam

Q1. A cabling contractor is working at a customer facility. The contractor is asking what rating of cable should be installed in return-air areas. Which information can be referenced to provide the contractor the requested information?

A. OSHA Codes

B. BICSI TDDM

C. NEC Ratings

D. IEEE Standards

Answer: B


Q2. An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300- 450 Mbps throughput of new 802.11n APs. Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)

A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.

B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.

C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.

D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.

E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.

F. CleanAir helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.

Answer: A,C,D


Q3. An engineer is deploying an outdoor Mesh network. Which four major factors should be considered? (Choose four.)

A. power

B. buildings

C. traffic lights

D. satellite dishes

E. line of sight

F. network connectivity

G. power lines

H. mounting

Answer: A,E,F,H


Q4. A downstream packet that contains a DSCP value arrives at the WLC Ethernet interface from the wired source network. The WLC is configured for QoS WLAN 802.1p mapping. How does the WLC treat the CAPWAP QoS marking when leaving the controller interface for the respective AP and final wireless client destination?

A. No outer CAPWAP or inner QoS tagging is applied.

B. The outer CAPWAP CoS is marked and capped and the inner DSCP maintains the original marking.

C. No outer CAPWAP QoS tag is applied, but the original DSCP is maintained inside CAPWAP.

D. The outer CAPWAP DHCP is marked and capped without any inner DSCP value.

Answer: B


Q5. What is a common cause for signal attenuation?

A. Cinder block wall

B. Office window

C. Metal door

D. Glass wall

Answer: C


Most up-to-date 300-360 dumps:

Q6. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q7. When reviewing a design for a voice over wireless deployment, what per-call bandwidth cost should be factored in when determining maximum calls per cell using SIP and G.711u as the codec?

A. 64 bytes 

B. 8 bytes

C. 80 bytes

D. 10 bytes

Answer: C


Q8. An engineer is assigned to replace an older data-grade autonomous wireless network with a Cisco controllerbased wireless network to meet Voice over WLAN needs. The customer also wants all existing cable infrastructure to be reused and no new cable be specified. How should the engineer respond to the customer’s requirements?

A. Implement the wireless network with the restraints and decrease the TPC neighbor threshold to increase Txpower to provide overlapping cell coverage at sufficient SNR to provide for Voice over WLAN service.

B. Implement the wireless network with the restraints and utilize high-gain antenna to provide overlapping cellcoverage at sufficient SNR to provide for Voice over WLAN service.

C. Inform the customer that the network will not likely function as desired and a post install survey with thepossibility of some new cable would be recommended.

D. Inform the customer that it is not possible to provide coverage and quality for Voice over WLAN usingexisting AP locations and an entire overbuild will be necessary.

Answer: C


Q9. A customer wants to implement a wireless network in a historic location, but is concerned about the structural and aesthetic impact to the facility. Which benefit of using wireless mesh addresses these concerns?

A. Power is required only at the installation location.

B. The APs do not have LED lights.

C. More wireless channels can be supported.

D. APs do not need network connections.

Answer: D


Q10. An engineer is planning for a 24 Mbps data rate for a new installation. What is the coverage area from the AP if the environment and other factors are not taken into consideration?

A. 225 feet

B. 80 feet

C. 150 feet

D. 100 feet

Answer: A



see more 300-360 dumps

More 300-360 Certification Sample Questions and Answers: http://www.dumpsfinder.com/dumps/300-360