A Review Of Simulation 300-360 practice test

300-360 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

Free 300-360 Download

Act now and download your Cisco 300-360 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-360 tutorials. Download Updated Cisco Designing Cisco Wireless Enterprise Networks exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-360 with a classic professional.

Q1. What is the optimal distance between APs for location services without considering the physical environment?

A. 10 to 25 feet

B. 90 to 120 feet 

C. 50 to 70 feet

D. 80 to 100 feet

Answer: C

Explaination: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/emob41dg/emob41dg-wrapper/ch13Loca.html


Q2. An engineer is preparing for an indoor wireless LAN survey and is provisioning a survey kit. Which three pieces of equipment should be included? (Choose three.)

A. external connector access point

B. integrated antenna access point

C. coax low-loss cable

D. battery operated power supply

E. range finder

F. Yagi antennas

Answer: B,D,E


Q3. An engineer would like to calibrate the RF environment to improve accuracy. Which wireless attribute is added to the floor-level calculation by calibrating the floor?

A. attenuation

B. TX power

C. multipath

D. SNR

Answer: A


Q4. A downstream packet that contains a DSCP value arrives at the WLC Ethernet interface from the wired source network. The WLC is configured for QoS WLAN 802.1p mapping. How does the WLC treat the CAPWAP QoS marking when leaving the controller interface for the respective AP and final wireless client destination?

A. No outer CAPWAP or inner QoS tagging is applied.

B. The outer CAPWAP CoS is marked and capped and the inner DSCP maintains the original marking.

C. No outer CAPWAP QoS tag is applied, but the original DSCP is maintained inside CAPWAP.

D. The outer CAPWAP DHCP is marked and capped without any inner DSCP value.

Answer: B


Q5. When conducting a wireless survey at a customer facility, signal attenuation in an area that is surrounded by thick glass walls is noted as 2dB. When configuring Cisco Prime Infrastructure, which obstacle should be placed in a map editor to represent the impact the glass wall will have on the RF signal in the facility?

A. heavy door

B. thick wall

C. glass

D. light wall

Answer: D

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/prime_infrastructure/1-2/configuration/guide/pi_12_cg/maps.html Table 6-4


Q6. An engineer is preparing for an active site survey of a warehouse and is informed that they should not enter any areas that are blocked by supplies that are difficult to move. Which option describes how the engineer should address this restriction?

A. Extrapolate restricted access areas by drawing circles for AP coverage

B. Survey hallways, common areas, and storerooms.

C. Utilize a predictive tool to define coverage in off-limits areas.

D. Educate the customer about the importance of accurate and complete measurements.

Answer: D


Q7. An engineer is deploying centralized wireless solution with a 5508 controller. What is the most AP licenses that can be supported?

A. 100

B. 250

C. 1000

D. 500

Answer: D

Explanation:

You can order Cisco 5500 Series Controllers with support for 12, 25, 50, 100, 250 or 500 APs as the controller's base capacity. You can add additional AP capacity through capacity adder licenses available at 25, 50, 100 and 250 AP capacities. You can add the capacity adder licenses to any base license in any combination to arrive at the maximum capacity of 500 APs.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/112926-5508wlc-license.html


Q8. While performing a Layer 1 passive wireless site survey of a location an engineer detects several instances of low power frequency hopping interference, but cannot physically locate the interfering device or devices. Why is the engineer unable to locate the offending device or devices?

A. The sources are nearby narrow-beam radar and are sweeping through the facility.

B. The sources are PAN and are mobile.

C. The sources are above the ceiling file and transmit intermittently.

D. The sources are actually high-powered devices and transmit from off the site.

Answer: B


Q9. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q10. An engineer is conducting a location readiness test and wants a selected point to be considered location-ready. Which three possible configurations reflect the minimum number of APs needed? (Choose three.)

A. One AP is resident in each quadrant surrounding the point-in-question.

B. One AP per 1400 sq. ft. on the map.

C. Two APs are resident in each quadrant surrounding the point-in- question.

D. Four APs are deployed on the floor.

E. Three APs are within 70 feet (21 meters) of the point-in- question

F. Three APs are deployed on the floor.

Answer: A,D,E

Explanation:

A point in a WLAN deployment is location ready if the following are all determined to be true:

At least four access points are deployed on the floor.

At least one access point is found to be resident in each quadrant surrounding the point-in- QUESTION NO:. At least one access point residing in each of at least three of the surrounding quadrants is located within 70 feet of the point-in-QUESTION NO:.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Borderless_Networks/Unified_Access/CMX/CMX_LocFund.pdf


More 300-360 Certification Sample Questions and Answers: http://www.dumpsfinder.com/dumps/300-360